Over Garage Wassenaar

IMG_1768In 1968 nam Dirk Wassenaar senior in Oostwoud een garagebedrijf annex pompstation over en wist dit uit te bouwen tot een goed lopende buurtgarage met veel klanten uit de omliggende dorpen. In 2006 nam zijn zoon Hendrik Wassenaar het roer over. Hendrik wist het allround garagebedrijf door modernisering en aanvullende diensten te behouden voor de toekomst waarbij de nadruk wordt gelegd op persoonlijk contact. Naast het onderhoud en reparatie van alle automerken kun je bij Garage Wassenaar terecht voor APK, roetmeting, schadeherstel, aircoservice en glasservice, maar ook voor autobanden, bovag-occasions en Avia-tankservice.

Garage Wassenaar is gevestigd aan de Heemraad Witweg 2 in Oostwoud en is 6 dagen per week geopend. De openingstijden zijn:

ma t/m vr:         8.15 – 12.00 en van 13.00 – 17.30

zaterdag:          9.00 – 12.00 en van 13.00 – 15.00

Garage Wassenaar heeft altijd een aanbod van zo’n 25 occasions in huis van diverse merken. Van diverse voordelige inruilers tot een selectie populaire Bovag-goedgekeurde occasions. Garage Wassenaar levert alle occasions af met recente APK-keuring. Alle occasions van Garage Wassenaar staan ook de bekende autowebsites.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste snufjes volgt iedereen bij Garage Wassenaar regelmatig trainingen op autogebied.